email

I vintras hjälpte vi Stefan och hans fru Simone med en renovering av deras vindslägenhet i Stockholm.

Paret hade bott i lägenheten i ungefär ett år innan de bestämde sig för att renovera den.

Vi köpte lägenheten och bodde här i ungefär ett år innan vi ville påbörja renoveringen. Vi kände in vad vi vill göra. När vi väl börjat planeringen fokuserade vi på projektet och ville vi komma igång snabbt.

Stefan anlitade oss för att renovera vindsvåning på Kungsholmen - Edelkrantz Bygg & PlattsättningHemma hos Stefan och Simone renoverade vi det mesta. Vi totalrenoverade köket och badrummet, gjorde om alla ytskikt, slipade golvet samt gjorde om planlösningen genom att bygga ett extra rum.

Renovering vindsvåning Kungsholmen - Edelkrantz Bygg & Plattsättning
Renovering vindsvåning Kungsholmen - Edelkrantz Bygg & PlattsättningFöre
Renovering vindsvåning Kungsholmen - Edelkrantz Bygg & PlattsättningEfter
Renovering vindsvåning Kungsholmen - Edelkrantz Bygg & PlattsättningEfter

Att renovera är ett stort åtagande, och vi frågade Stefan om han hade några tips till andra som ska renovera.

Vi samlade in mycket inspiration på internet, men vi gick också på ett antal lägenhetsvisningar för att se vad andra har gjort, och se vilka lösningar andra har valt. Det är ett tips jag har till andra som ska renovera.
Renovering vindsvåning Kungsholmen - Edelkrantz Bygg & Plattsättning

I renoveringen använde sig paret av ett kök från IKEA med köksluckor från Picky Living, stenskivan är från Granitkungen och klinkern som ligger på golvet i köket, samt kakel och marmor i badrummet, är köpt på Stonefactory. Även kommoden i badrummet är från IKEA, men omlackad för att matcha köket. Skåpen i hallen är byggda av köksstommar från IKEA.

Det är så väldigt många val man ska göra när man renoverar. Till exempel att man ska välja om diskhon ska vara under- eller överlimmad, eller vilken fasning som stenen ska ha. Vi tyckte det var skönt att ha någon man kunde prata med, som kunde komma med bra förslag på lösningar som vi inte hade, att dra nytta av deras erfarenhet.

Vi kan inte annat än att hålla med! Det är väldigt roligt att få jobba i projekt med kunder som uppskattar samarbetet mellan oss och kunden. Vi är tacksamma att vi fick hjälpa till med Stefan och Simones renovering.

Vill du också renovera?


  Tillbaka till projekt

Vill du också renovera?